fredag 28 augusti 2020

DT Stampers Delights - Event tillsammans med Kit and Clowder

 Hej,

Den här helgen är lite speciell för Stampers Delights. Det är nämligen så att Stampers Delights har ett "event" med Kit & Clowder! Stampers Delights erbjuder bland annat en gratis stämpel hos Kit & Clowder FB group, sååå kul! 

Det är en jättefin stämpel som heter "Nixie Fairy", och det är förstås den som jag visar på mitt kort idag. Visst är det en fin och vacker stämpel?!


Efter att jag färglagt stämpeln med Copic Sketch så klippte jag ut den och fäste den på 3D-kuddar på bakgrunden jag skapat med Distress Oxide och en stencil från Craft Emotions. Jag har även stansat ut en ram som jag satt 3D-kuddar på, för att på något sätt får just en inramning av "Nixie Fairy". 

Nu till ytterligare ett SPECIAL ERBJUDANDE ... För som om en gratis stämpel inte är nog så har Stampers Delights fler erbjudande denna helg! Det kommer finns fler vackra stämplar i shopen OCH en rabattkupong som ni kan använda = superbra! 


Jag hoppas att ni tar chansen att klicka hem denna gratisstämpel (nedan) och kanske ytterligare någon stämpel som ni gillar (använd rabattkkupongen ovan). För att komma till eventet kan ni enkelt gå in på Stampers Delights Fan Group och följa instruktioinerna.




Färgerna jag har målat med...
Hud: E11, E21, E00, E000, E0000, R20
Hår: E21, E13, E15
Vingar & kläder: V06, V04, V01, V000, G99, G92, G82, G40 

Jag önskar er en fin fin helg och hoppas att ni gillar att färglägga den här stämpeln lika mycket som jag gjorde *ler* 

//Eivor 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar