måndag 21 september 2020

DT Stampers Delights - Mystery Box

Hej, 

Inne hos Stampers Delight pågår det nu ett "Halloween event" som heter Mystery Box Halloween!! 

Idag är det jag som har nöjet att visa ett motiv och det kort jag skapat. Motivet heter Witch On A Broom och jag tycker hon är superfin. Sen kommer det med en lite textfras, och den tycker jag är riktigt kaxig. 


Jag har till mitt kort använt papper från Pion Design, tycker deras papper med Halloween motiv passade perfekt! Lite lager-på-lager och ett snöre fick göra kortet komplett.

I den här boxen finns det 20 olika stämplar och varje dag fram till septembers månadsslut kommer vi att visa en stämpel. Det är stämplar från Anime, Chibi och Kawaii så motiven varierar, och det är ju perfekt, då finns det något för alla...om man helt enkelt inte köper hela boxen direkt vill säga *ler* 
Sen, som om det inte är nog med att om du köper en stämpel (eller hela boxen) får en fin stämpel, så kan du även vara med i en utmaning med dina alster som du skapar och ha chansen att vinna nästa Mystery Box med temat Vintersemeter. 



För att se vilka motiv som vi hittills avslöjats och för att kunna få koll på vilka som kommer så kika in i Stampers Delights Insirationsblog.


Copic färger som jag målat med är:
Hud: E11, E21, E00, E000, E0000, R20
Hår: E49, E47, E44, E43
Kläder: E15, YR16, YR04, Y35, 100, C9, C7, C5, C3
Kvast: C5, C3, C1, C00, E43, E42

Kom ihåg att kika in i vår FB grupp Stampers Delihgts Fan Group, där finns massa inspiration och även albumet med alla stämplar från Mystery Box Halloween som släpps och som släppts allt eftersom.

Önskar er en fin dag!
//Eivor 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar