tisdag 1 september 2020

DT Stampers Delights - Progressive FB Challange

 Hej, 

Jag tycker det är så trevligt att den första varje månad kunna presentera ett nytt alster med en av Janice och Stampers Delights fina stämplar. Det är 1a september och det är inget undantag idag, nytt kort med ny stämpel från Sampers Delights ser ni här nedanför. 

Varje månad statar ju med att Stampers Delights presenterar en ny Progressive FB Challenge. Hoppas ni hakar på nu när vi är igång med Septembers utmaning.

Vi går mot höst, september och oktober, och snart är Halloween! Det kort jag visar idag är med en söt häxa "Flying Witch".Jag tycker hon är supersöt!!


Vet inte hur det är hos er, men min familj firar som inte denna helg så mycket hos oss. Det beror ibland lite på hur tid finns och om barnen är sugna på att göra något kul. När de var små vet jag att de klädde ut sig, knackade på hos några av grannarna och så var det klart. De glada för att de fått lite godis förstås och att de fått klä ut sig, men allt eftersom de vuxit har de avtagit. 

Men bara för att det är så, betyder det ju inte att man inte kan färglägga och skapa kort med de fina stämplarna från Stampers Delights. Tänker också att det i andra länder är en större och viktigare tradition och kanske då framförallt i USA, så det blir kul att färglägga motiv som inte är så vanligt att jag målar. Ni kommer att ser vad jag menar...

Jag har målat kortet med Copic Sketch och jag utmanade mig själv lite med bakgrunden på detta kort. Jag var så sugen på att testa at göra en mörk bakgrund, som skulle föreställa att hon som flög när det var kväll/natt. Friskt vågat, hälften vunnet, eller?! Jag var jättenervös hur det skulle bli, men det blev liten kul effekt.

Hud: E11, E21, E00, E000, E0000, R20
Hår: E53, E35, E59, E47
Kläder: YG03, YG01, YG00, G28, G24, G40, Y38, Y35, Y32, Y08, E43, E42, E40 
Katt: C5, C3, C1, C0, C00
Kvast: E44, E43, E42, E40
Bakgrund: 100, C7, C5,C3, C1

Passa nu på att haka på Progressiv FB Challenge, kika in och få massa inspiration i Stampers Delights Inspiration blog, och så även i Stampes Delights Fan Group

Vill också passa på att berätta att Stampers Delights är månadens sponsor hos Clever Dexter och utmaning #9. Jättekul!

Önskar er alla en fin dag! 

//Eivor 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar