söndag 25 oktober 2020

DT Paper Nest Dolls - Trick or Treat

 Hej, 

Idag har jag nöjet att visa ett kort med den super söta stämpeln Vampire Ellie från Paper Nest Dolls. Jag har på den här stämpeln gått helt utanför min "comfort zone" och faktiskt målat håret grönt! Plötsligt händer det som man brukar säga *ler*. 
Det var kul att måla i en lite galen färg, jag gillar hur det blev och vem vet, det kanske kommer fler ovanliga färger på tex hår framöver... 


Jag har använt papper från Pion Design. Pappret passade så bra med sitt spindelnät och texten halloween som finnd i ena hörnet. Ett par stickersbokstäver med silverglitter fäste jag lite snett och vint med mening och så fick ett snöre i svart göra kortet komplett. 

Hos Paper Nest Dolls finns det många fina stämplar för Halloween så självklart tycker jag ni ska kika in i shopen. För mig så är det ju nästan bara digi stämplar som gäller, HÄR har ni länken direkt till den shopen. Hoppas ni hittar något ni gillar.


Motivet är färglagt med copic sketch...
Hud: E11, E21, E00, E000, E0000, R20
Hår: YG01, YG03, YG25, YG67
Kläder: YR07, YR04, Y35, YR14, YR12, YR000
Ballonger: C9, C7, C3
Mark: E70, E50, E0000

Glömt inte att kika in till Paper Nest Dolls inspirationsblogg för massa vackra inspirationsalster från de andra i teamet. 

Med det här kortet är jag med i några utmaningar...


Önskar er en fin kväll!
//Eivor 


2 kommentarer:

  1. She's far too cute to spook love her green hair, thank you for joining in at the Crafty Calendar Challenge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you for your comment. She is a cutie *smile* Happy to hear you like her and my card.

      Radera