måndag 14 februari 2022

DT Stampers Delights - Craft Academy

 Hej,

Idag är det verkligen en speciell dag!! Det är ju Alla hjärtans dag MEN också dagen då Stampers Delights och Janice presenterar Stampers Delights Craft Academy!! 

Det kommer att bli och vara så roligt!!
Janice har gjort en liten kortare presentations video med lite information om vad som medlemskapet och Craft Academy kommer att innehålla och erbjuda.
Kika på videon nedan... 


Information om det nya medlemskapet finns också i Stampers Delights Fan Group !

En av alla olika saker som kommer att hända och som erbjuds är att vi kommer att skapa olika "color combo swatch sheets" alltså olika färgkombinationsark som du som medlem kommer att få tillgång till. Vi i design teamet och Janice kommer att visa ark med olika figurer, motiv, färger och även tekniker.  

Mitt första inlägg i den nya plattformen Stampers Delights Craft Community är hud och hår kombo, men också färgkombination på hur svansar kan färgläggas. Att det även blev svansar är för att Stampers Delights i Februari bla släppte stämplarna Cutie Fox, Boy Fox och Spring Fox . Kika in i SHOPEN för att se alla nya stämplar. 

Här nedan ser ni exempel på hur jag visar hur jag färglagt en av tre olika svansarna och ja, det är bara en liten "sneak peak" förstås ... Hela blogginägget ser ni i Stampers Delights Craft Community. 


För att bli MEDLEM och se mer information om MEDLEMSKAPET så kan ni klicka HÄR

Jag hoppas jag har kunnat förklara och lämna information som gör att ni blir sugna på att se vad Stampers Delights Craft Academy erbjuder och vill förmedla. Det som också är viktigt att komma ihåg är att vi vill göra detta tillsammans med er medlemmar. 

Önskar er en fin dag! 

//Eivor 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar